25 fotografii în care să descoperi frumuseţea Istanbulului

25 fotografii în care să descoperi frumuseţea Istanbulului
 
 

Tu ce vezi înaintea ochilor atunci când auzi de oraşul Istanbul? Eu văd moschei, multe, înalte, cu acoperişuri strălucitoare, dar şi Marele Bazar, încărcat de o mulţime de obiecte de toate felurile scoase la vânzare în marea de lume. Indiferent de ce îţi dezvăluie imaginaţia, dacă nu ai ajuns până acum în Istanbul, ştii sigur că este un oraş ce merită să fie vizitat.

Oraşul turcesc este un amalgam de străzi vechi şi clădiri impresionante, ruine şi edificii cu o istorie îndelungată, printre care răsar lăcaşuri de cult cunoscute în întreaga lume. La toate acestea se adaugă numeroasele pieţe, restaurante, cafenele şi nu numai, unde poţi descoperi cu adevărat farmecul local.

Pentru că nu mai are nevoie de nicio prezentare, te las cu o serie de fotografii în care să descoperi şi tu frumuseţea Istanbulului.

Poze deosebite din Istanbul

Află mai multe despre fascinantul oraş turcesc în colecţia noastră pentru o vacanţă în Istanbul!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers