25 de poze din frumoasa Romanie (partea 1)

25 de poze din frumoasa Romanie (partea 1)
 
 
 

Avem o tara frumoasa. Avem o tara plina de frumuseti naturale si locuri fabuloase. Cat de bine sunt exploatate aceste frumuseti? Nu este treaba noastra sa o judecam. Treaba noastra este de a va prezenta cat mai multe dintre ele. Astfel poate veti afla despre locuri noi si interesante, pe care le veti trece mai apoi in agenda voastra de calatorii.

Pentru inceput va prezentam o prima colectie de locuri interesante si care merita de vizitat din Romania. Urmeaza si alte parti din seria "Frumoasa Romanie".

Asteptam cu mult interes sugestii, si de ce nu chiar si poze, din partea voastra. Daca v-a placut acest articol, va recomandam sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.