25 de poze din frumoasa Romanie (partea 1)

25 de poze din frumoasa Romanie (partea 1)
 
 

Avem o tara frumoasa. Avem o tara plina de frumuseti naturale si locuri fabuloase. Cat de bine sunt exploatate aceste frumuseti? Nu este treaba noastra sa o judecam. Treaba noastra este de a va prezenta cat mai multe dintre ele. Astfel poate veti afla despre locuri noi si interesante, pe care le veti trece mai apoi in agenda voastra de calatorii.

Pentru inceput va prezentam o prima colectie de locuri interesante si care merita de vizitat din Romania. Urmeaza si alte parti din seria "Frumoasa Romanie".

Asteptam cu mult interes sugestii, si de ce nu chiar si poze, din partea voastra. Daca v-a placut acest articol, va recomandam sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers