24 de locuri incredibile pe care trebuie să le vezi

24 de locuri incredibile pe care trebuie să le vezi
 
 
 

Dacă te aşteptai ca aici să găseşti o listă a marilor capitale europene sau a oraşelor din lume, te-ai înşelat! Nu-ţi voi arăta nici cele mai cunoscute atracţii turistice de pe mapamond, pentru că ştiu că le cunoşti deja. În schimb, ţi-am pregătit o listă de 24 de locuri incredibile pe care trebuie să le vezi; o listă în care vei găsi sate şi localităţi mici, ascunse de ochiul călătorului, dar care te transportă parcă într-o altă lume… una magică!

Înainte să te las să-ţi delectezi privirea cu aceste locuri deosebite şi, probabil, să-ţi alegi următoarea destinaţie de vacanţă, vreau să-ţi spun că, deşi sunt localităţi mici, toate aceste locuri sunt o oază pentru fotografi şi pentru cei care călătoresc pentru a se bucura de cele mai frumoase locuri de pe Pământ!

Pregăteşte-te aşadar să admiri imagini impresionante şi să descoperi locuri noi pe care vrei să le vezi, pentru simplul fapt că arată superb! Laughing

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.