23 locuri din SUA de văzut într-o viaţă – GALERIE FOTO

23 locuri din SUA de văzut într-o viaţă – GALERIE FOTO
 
 

Nu au Statele Unite ale Americii atracţiile Europei. Nu au oraşe cu vestigii antice sau clădiri istorice. Şi atunci, minunile naturii sunt cele care ne atrag peste ocean pentru a descoperi un nou continent şi un tărâm de vis. Întinderea mare a acestui teritoriu promite multe şi chiar are foarte multe de oferit. Să ne îndepărtăm aşadar de zgârie norii marilor oraşe, de mulţimea şi de viaţa agitată şi să admirăm împreună locuri deosebite din SUA.

Am selectat pentru tine câteva destinaţii magice. Dacă ai drum peste ocean Laughing poate pui pe listă şi câteva dintre locurile de mai jos... indiferent pe care îl alegi, nu vei regreta, iar experienţa de vacanţă îţi va completa călătoria cu peisaje magice, atracţii incredibil de frumoase şi multe altele.

Să descoperim împreună frumuseţile din SUA

Sursa foto: pinterest.com

În care dintre aceste locuri magice din SUA ţi-ar plăcea să ajungi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers