23 de poze cu cele mai frumoase biserici si temple din lume

23 de poze cu cele mai frumoase biserici si temple din lume
 
 

Omenirea si-a cinstit totdeauna zeii in temple. Multe din splendorile lor au ajuns pana in zilele noastre, altele s-au transformat in ruine, iar cele mai multe au intrat in uitare.

Arhitecturile religioase antice sunt ca si niste testamente a abilitatilor creative si expresive ale locuitorilor din acele vremuri. Aceste structuri sunt mult mai durabile decat chiar cele mai puternice structuri de timpurile moderne. Mai apoi au fost construite biserici si manastiri in care oamenii isi puteau practica cultul religios.

Am creat o colectie de poze cu cele mai frumoase si mai reprezentative temple si biserici. Unele din ele am avut norocul sa le si vizitam, iar altele se afla pe lista "de vizitat".

Care templu sau biserica ti se pare cea mai impresionanta?

Daca ti-a placut acest articol, iti recomandam sa vezi si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.

Iti dorim o calatorie virtuala placuta!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers