23 de imagini splendide din Tenerife - galerie foto

23 de imagini splendide din Tenerife - galerie foto
 
 

Tenerife, cunoscuta si ca Insula Eternei Primaveri deoarece temperaturile nu prea coboara sub 20 de grade si nu trec de 30 de grade Celsius, este cea mai mare si cea mai populata dintre insulele din Arhipelagul Insulelor Canare. Astfel ca un sejur in Tenerife este foarte usor de organizat, avand in vedere ca este o destinatie "all season".

Statiunile din Tenerife sunt foarte cautate de catre turisti, acestea inconjurand insula si oferind vizitatorilor o multime de oportunitati de relaxare si distractie. Tenerife va asteapta cu o multime de activitati de recreere, sporturi acvatice, parcuri nationale si modalitati de distractie.

In aceasta galerie foto am adunat cateva poze prin care am incercat sa surprindem frumusetile acestei destinatii exotice, potrivita atat iubitorilor de mare cat si iubitorilor de munte.

Va dorim o calatorie virtuala placuta


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers