22 de poze surprinzătoare captate de Google Street View

22 de poze surprinzătoare captate de Google Street View
 
 
 

Când ne gândim la Google Street View, ne gândim la utilitatea pe care o are acest serviciu, pentru cei care doresc să vadă o destinaţie ca şi cum ar fi la faţa locului. Autocarele care au colectat imagini din întreaga lume pentru Google au devenit celebre şi, în multe cazuri, apariţia lor a declanşat şi o oarecare frenezie. Astfel, au apărut pe internet numeroase capturi din diverse locaţii create special de localnici pentru apariţia autocarelor Google, dar şi unele capturi "naturale", care totuşi ne lasă cu gura cascată.

Intenţionate sau nu, imaginile surprinse pe Google Street View sunt surprinzătoare de fiecare dată. De la cele mai bizare şi la cele care te bagă în sperieţi, până la cele pur şi simplu amuzante sau chiar dramatice, fotografiile captate de Google sunt pur şi simplu o reflexie a lumii fascinante în care trăim. Poţi descoperi şi tu pozele surprinzătoare de pe Google Street View în galeria foto!

Cred că cea mai intenţionat bizară şi mai curioasă nu poate fi alta decât această fotografie:

Google Street View

Poze surprinzătoare captate de Google Street View

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.