21 de poze în care descoperi frumusețea Pământului - galerie foto

21 de poze în care descoperi frumusețea Pământului - galerie foto
 
 

În 2013, filmul Gravity a fost una dintre cele mai așteptate producții din cinematografe și a fost nominalizat la 10 premii Oscar, câștigând 7 dintre acestea. Nu este de mirare ca NASA a onorat această producție cu o galerie impresionantă de fotografii reale din spațiu, ce au fost postate pe contul NASA de Flickr.

Cu ajutorul acestor minunății de imagini, avem și noi ocazia de a vedea Pământul așa cum este el din spațiu și cum numai cei mai norocoși și mai pricepuți angajați NASA ajung să-l vadă. Să ne bucurăm așadar descoperind Pământul în toată splendoarea lui din spațiu!

21 de poze cu frumusețea Pământului din spațiu

    

Vrei să vezi și mai multe fotografii impresionante? Atunci descoperă și galeriile cu lumea văzută de sus și cu 8 atracții turistice văzute de departe!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers