21 de poze cu Kenya incredibilă - galerie foto

21 de poze cu Kenya incredibilă - galerie foto
 
 

Dacă vrei să te rupi de realitate şi să descoperi cu adevărat frumuseţile sălbăticiei este simplu: Kenya! Vei descoperi o lume complet diferită, care trebuie luată ca atare. Aici trăiesc numeroase triburi abia atinse de civilizaţie. Parcul Naţional SamburuLacul Turkana sau Parcul Naţional Marsabit sunt numai câteva din principalele atracţii turistice.

Pentru că vorbim de o ţară foarte bogată la capitolul atracţii naturale, nu trebuie să cauţi mult până să găseşti exact ceea ce-ţi place sau de ceea ce eşti interesat.

Kenya găzduieşte aproximativ 30 de parcuri şi rezerve naturale. Maimuţe Sykes şi Colobus, bivoli, elefanţi, rinoceri negri, leoparzi, antilope Bongo se găsesc în jurul muntelui Kenya, mlaştini care adăpostesc diferite specii de animale şi insecte unice în lume găseşti în Ambroseli.

Dar nu vreau să mă crezi pe cuvânt Tongue Out De aceea am ales 21 de poze superbe cu Kenya, aşa cum ai putea să o admiri într-un concediu!

Care e poza ta preferată ? Mie mi-a plăcut puiul de ghepard Laughing

Poze deosebite cu Kenya


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers