20 poze superbe cu cascade din intreaga lume

20 poze superbe cu cascade din intreaga lume
 
 

Privind o cascada devenim constienti de forta adevarata a naturii. Pe langa forta dovedita, cascadele impresioneaza prin frumusetea lor, si ne starnesc dintotdeauna curiozitatea, interesul si fascinatia.

Exista cascade care pur si simplu iti taie respiratia cu frumusetea lor, insa pentru a ajunge sa le vezi, de cele mai multe ori, trebuie sa faci ceva eforturi material. Astfel ca ne-am gandit sa va facem o selectie de poze a celor mai interesante si frumoase cascade din lume. Selectia facuta, include si Cascada  Victoria, Cascada Niagara si Cascada Iguazo, cele mai inalte, renumite si cautate cascade din lume.

In cazul in care am omis vreo cascada, care ti-ar face placere sa intre in topul nostru, nu ezita sa ne adaugi un comentariu. Daca ti-a placut acest articol, iti recomandam sa vezi si 19 cascade superbe din Romania - galerie foto.

Care este cascada care te-a impresionat cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers