20 poze superbe cu cascade din intreaga lume

20 poze superbe cu cascade din intreaga lume
 
 
 

Privind o cascada devenim constienti de forta adevarata a naturii. Pe langa forta dovedita, cascadele impresioneaza prin frumusetea lor, si ne starnesc dintotdeauna curiozitatea, interesul si fascinatia.

Exista cascade care pur si simplu iti taie respiratia cu frumusetea lor, insa pentru a ajunge sa le vezi, de cele mai multe ori, trebuie sa faci ceva eforturi material. Astfel ca ne-am gandit sa va facem o selectie de poze a celor mai interesante si frumoase cascade din lume. Selectia facuta, include si Cascada  Victoria, Cascada Niagara si Cascada Iguazo, cele mai inalte, renumite si cautate cascade din lume.

In cazul in care am omis vreo cascada, care ti-ar face placere sa intre in topul nostru, nu ezita sa ne adaugi un comentariu. Daca ti-a placut acest articol, iti recomandam sa vezi si 19 cascade superbe din Romania - galerie foto.

Care este cascada care te-a impresionat cel mai mult?

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.