20 poteci magice din lume - GALERIE FOTO

20 poteci magice din lume - GALERIE FOTO
 
 
 

Dacă plimbatul în natură este un must pentru vacanţele tale, atunci trebuie să ştii şi unde să te plimbi. Cum eu nu stau locului în vacanţele mele, de obicei mă orientez spre destinaţii montane sau spre locuri unde turiştii activi se simt ca acasă! Laughing Şi pentru că nu este important numai să ai unde să te plimbi, ci şi să ai ceva frumos de văzut în acele locuri, ţi-am pregătit o galerie foto impresionantă cu 20 poteci magice din lume.

Vacanță mediteraneană în Creta

Vacanță mediteraneană în Creta

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti, Timișoara şi Cluj Napoca
de la 273 Eur
vezi detalii »

Fie că sunt prin păduri, prin munţi sau chiar prin parcuri, aceste poteci sunt pur şi simplu magice. De ce? Simplu! Imaginează-ţi toate potecile misterioase din cărţile pe care le-ai citit, cu siguranţă le înconjurai de copaci înalţi, flori colorate şi un drum parcă spre necunoscut... ei bine, află că toate acestea există! Află din galeria foto care urmează care sunt aceste poteci magice şi unde le poţi admira şi străbate şi tu în vacanţele tale.

Săptămână de răsfăț în Croația

Săptămână de răsfăț în Croația

7 nopţi cazare
de la 160 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite cu poteci magice din lume

   

Descoperă şi alte locuri minunate din lume! Citeşte şi despre 12 scări de urcat în vacanţele tale şi despre 13 peşteri pe care trebuie să le vizitezi!

Vacanță de vis în Zakynthos

Vacanță de vis în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.