20 portrete prin care să faci înconjurul lumii – GALERIE FOTO

20 portrete prin care să faci înconjurul lumii – GALERIE FOTO
 
 

Îţi spuneam săptămâna trecută, în 7 sfaturi pentru fotografii de vacanţă perfecte, că trebuie să fii atent la oameni în locurile în care ajungi. Locuitorii sunt aceia care îşi pot releva cu adevărat cultura şi farmecul unui loc. De la cele mai fascinante triburi şi misterioasa lume orientală, până la urbanizarea europeană, spiritul unui loc se vede cel mai bine pe chipul celui care locuieşte acolo.

Acelaşi lucru îl spun şi unii dintre cei mai cunoscuţi fotografi. Am ales azi trei dintre ei, fie specializaţi în portrete, fie simpli descoperitori ai unui nou fel de a vedea lumea. Prin obiectivele aparatelor lor descoperim o mare diversitate de portrete, de chipuri ce ascund, mai mult sau mai puţin, poveşti locale impresionante.

20 portrete deosebite din lume

Mai multe portrete, dar şi alte fotografii uimitoare ale celor 3 fotografi găsiţi aici: Steve McCurry, David Lazar şi Dimitri Markine

Vezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers