20 locuri reale ce par a fi desprinse din poveşti – GALERIE FOTO

20 locuri reale ce par a fi desprinse din poveşti – GALERIE FOTO
 
 

Dacă îţi plăceau poveştile în copilărie, cu siguranţă le recunoşti acum importanţa pentru escapadele din realitate… adică pentru concediu. Cool Momentul ăla frumos când ne rupem de job, de societate, de obligaţii şi de responsabilităţi pentru a ne relaxa, pentru a mânca bine şi pentru a descoperi locuri noi. Adesea nu ne dăm seama cât de mult contează locurile pe care le alegem pentru aceste escapade.

Cu siguranţă cunoşti sentimentele unei vacanţe stricate de cazarea inadecvată, de dezamăgirea unei atracţii turistice mult prea mediatizate şi aşa mai departe. Dacă aceste sentimente nu tocmai favorabile călătoriilor îţi sunt cunoscute înseamnă că ai văzut multe locuri, suficiente cât să ştii şi să te bucuri de acele destinaţii magice, desprinse parcă din cărţile cu poveşti.

Pentru că vacanţa mare este aici, îţi propun o galerie foto cu imagini ale unor locuri atât de frumoase încât par a fi ireale, desprinse din poveşti. Din fericire pentru noi, toate sunt cât se poate de reale şi te poţi bucura chiar şi tu de ele în următoarele tale vacanţe.

20 locuri reale ce par a fi desprinse din poveşti

Sursa: buzzfeed.com

Ai ajuns într-unul sau mai multe dintre aceste locuri? Spune-ne cum a fost. 

    

Găseşte şi mai multă inspiraţie "vizuală" pentru vacanţa ta: vezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers