20 de poze superbe care te vor convinge să vizitezi Belarus - GALERIE FOTO

20 de poze superbe care te vor convinge să vizitezi Belarus - GALERIE FOTO
 
 

Deși cu siguranță nu se află în topul destinațiilor tale de vis, Belarus este o țară fascinantă care merită explorată. Chiar dacă este ceva mai izolată, fiind la marginea Europei de Est, Belarus se mândrește cu o arhitectură extraordinară și multe monumente naturale care așteaptă să fie explorate.

Influențat mai mult de Rusia vecină, decât de restul Europei, acest mic stat poate părea o alegere ciudată pentru călători, dar tocmai izolarea sa constituie farmecul acestei națiuni. În afara monumentului stalinist care este Minsk, Belarus oferă peisaje simple, dar frumoase cu câmpii colorate de flori sălbatice, păduri dese și sate pitorești.

Belarus are și parcuri naționale uriașe și este "casa" a celui mai mare mamifer din Europa – zubur sau bizonul european. Deși călătorii care se aventurează în acest colț al continentului vor fi mai tot timpul priviți ca o curiozitate, ei vor fi primiți cu multă ospitalitate și căldură.

Dacă nu te-am convins să vizitezi Belarus, iată câteva imagini deosebite care cu siguranță te vor face să te răzgândești!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers