20 de poze în care să admiri farmecul Havanei

20 de poze în care să admiri farmecul Havanei
 
 

Havana, capitala Cubei, este un oraș magic. Nu mulți turiști ajung să-l viziteze, pentru că nu este tocmai în topul destinațiilor de vacanță și pe mulți îi determină să se gândească numai la celebrele trabucuri. Dincolo de aceste aspecte, se ascunde un oraș pur și simplu fermecător, plin de culoare, de oameni simpli și binevoitori, dar și o mulțime de atracții turistice.

Ce nu știai despre Havana și Cuba

  • Din aer, Insula Cuba seamănă cu un crocodil, motiv pentru care i se mai spune și El Crocodilo.
  • Havana este capitala și cel mai mare oraș, iar numele său în limba oficială (adică spaniola) este La Habana.
  • Industria de zahăr este cea mai mare și mai puternică din Cuba, după care urmează cea de tutun, mult mai celebră pentru producerea celor mai rafinate țigarete din lume.
  • Mâncarea tradițională cubaneză se servește toată o dată, nu într-o succesiune de feluri de mâncare.

20 de poze în care să admiri farmecul Havanei

Fotograful Mauricio Sanabria ne dovedește că avem ce admira în Havana. De la imagini din piața de fructe și legume, până la fotografii de arhitectură, din toate putem respira aerul exotic, misterios și fermecător al orașului Havana din Cuba.

     

Vrei să descoperi și alte destinații exotice pline de farmec? Atunci citește și despre 10 zile în Jamaica, 6 destinaţii de vis ca să evadezi în Bora Bora, Frumuseţile Thailandei în imagini și Cele mai luxoase staţiuni din Maldive!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers