20 de poze deosebite cu canioane, adevarate sculpturi ale naturii - galerie foto

20 de poze deosebite cu canioane, adevarate sculpturi ale naturii - galerie foto
 
 

Canioanele se formeaza ca urmare a unei eroziuni pe termen foarte lung. Raurile sculpteaza stancile, creand aceasta formatiune minunata numita canion. Acestea ofera panorame dramatice si vai foarte adanci si prapastioase, formate intre stanci.

La noi in tara gasim prea putin astfel de formatiuni, dar mai jos va prezentam o lista a celor mai frumoase canioane din lume. Asteptam parerile voastre despre selectia facuta.

Va dorim o calatorie virtuala placuta!

Asteptam cu mult interes sugestii, si de ce nu chiar si poze, din partea voastra. Daca v-a placut aceasta selectie de poza, trebuie sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers