20 de poze cu poduri impresionante (partea 1)

20 de poze cu poduri impresionante (partea 1)
 
 
 

Tehnica construirii de poduri a avansat foarte mult de-a lungul secolelor. Mai demult podurile constau din scanduri de lemn, corzi si pietre. Curand oamenii au inceput sa foloseasca materiale mai puternice, podurile de lemn si piatra facand loc celor de fier si otel.

Podurile de azi nu simbolizeaza doar progresul lumii in domeniul designului, ci si avansarea in tehnologie. Prin urmare, arhitectii si inginerii au reusit sa uneasca designul si tehnologia cu scopul de a crea poduri mai mari, mai bune, si mai spectaculos decat oricand inainte.

Multe dintre aceste poduri sunt pur si simplu uimitoare - o adevarata minune a capacitatilor in domeniul ingineriei moderne. Mai jos va prezentam prima parte din colectia noastra de poze cu cele mai frumoase poduri din lume.

Asteptam cu mult interes sugestii, si de ce nu chiar si poze, din partea voastra. Daca v-a placut acest articol, va recomandam sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.

Admira galeria:

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.