20 de poze cu impresionantul Carnaval de la Venetia 2012

20 de poze cu impresionantul Carnaval de la Venetia 2012
 
 

In fiecare an in perioada de dinaintea lasarii Postului Pastelui este organizat Carnavalul de la Venetia. Carnavalul venetian este unul dintre cele mai vechi si faimoase carnavaluri din lume, devenind locul de intalnire pentru turistii de pe intreg mapamondul.

In acest an, sarbatoarea mastilor a inceput pe 4 februarie, transformand strazile, pietele si orice coltisor al Venetiei intr-o imensa scena festiva cu parfum medieval, unde recitalurile, piesele de teatru, concertele si numerele de magie s-au tinut lant.

Daca ti-a placut acest articol, iti recomandam sa vezi si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.

Iti dorim o calatorie virtuala placuta!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers