20 de locuri în care să călătoreşti în acest an – GALERIE FOTO

20 de locuri în care să călătoreşti în acest an – GALERIE FOTO
 
 
 

Ce spui despre o croazieră pe malurile Dunării, în care să admiri frumuseţea arhitecturală a Budapestei, sau poate o călătorie până în Kyoto, să-ţi bei ceaiul sub crengile de cireş încărcate cu flori? Dar despre Insulele Azore ce părere ai? Sunt destinaţii care te vor cuceri din prima clipă, locuri pe care trebuie să le vezi cel puţin o dată în viaţă, iar aceasta este doar o listă scurtă. De pe coastele Americii, până în Orientul Îndepărtat, locuri spectaculoase aşteaptă să le descoperi.

Noul an abia a început, dar probabil gândurile îţi zboară către următoarea destinaţie de vacanţă. Şi pentru că ai nevoie de timp să îţi planifici vacanţa perfectă, trebuie să alegi cât mai curând locul în care vei călătorii în acest an, iar cu atât de multe opţiuni, alegerea poate fi dificilă. Echipa Ghiduri Turistice îţi dă o mână de ajutor. Am selectat pentru tine fotografii făcute în câteva dintre cele mai spectaculoase locuri din lume şi sperăm să îţi folosească drept sursă de inspiraţie. Iar dacă ai ajuns într-unul din aceste locuri, nu uita să împărtăşeşti cu noi experienţa ta.

Tu unde ai vrea să-ţi petreci vacanţa în acest an?

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.