20 de locuri în care să călătoreşti în acest an – GALERIE FOTO

20 de locuri în care să călătoreşti în acest an – GALERIE FOTO
 
 

Ce spui despre o croazieră pe malurile Dunării, în care să admiri frumuseţea arhitecturală a Budapestei, sau poate o călătorie până în Kyoto, să-ţi bei ceaiul sub crengile de cireş încărcate cu flori? Dar despre Insulele Azore ce părere ai? Sunt destinaţii care te vor cuceri din prima clipă, locuri pe care trebuie să le vezi cel puţin o dată în viaţă, iar aceasta este doar o listă scurtă. De pe coastele Americii, până în Orientul Îndepărtat, locuri spectaculoase aşteaptă să le descoperi.

Noul an abia a început, dar probabil gândurile îţi zboară către următoarea destinaţie de vacanţă. Şi pentru că ai nevoie de timp să îţi planifici vacanţa perfectă, trebuie să alegi cât mai curând locul în care vei călătorii în acest an, iar cu atât de multe opţiuni, alegerea poate fi dificilă. Echipa Ghiduri Turistice îţi dă o mână de ajutor. Am selectat pentru tine fotografii făcute în câteva dintre cele mai spectaculoase locuri din lume şi sperăm să îţi folosească drept sursă de inspiraţie. Iar dacă ai ajuns într-unul din aceste locuri, nu uita să împărtăşeşti cu noi experienţa ta.

Tu unde ai vrea să-ţi petreci vacanţa în acest an?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers