20 de locuri impresionante de pe Terra care te vor fascina

20 de locuri impresionante de pe Terra care te vor fascina
 
 
 

Pe tot cuprinsul planetei există o mulţime de locuri spectaculoase a căror frumuseţe răpitoare fascinează pe oricine are prilejul să le viziteze. Însă natura a creat multe astfel de locuri incredibile, şi, spre norocul nostru, sunt zeci de fotografi profesionişti aflaţi în căutarea acestora pentru a le imortaliza. Specificul geografic şi schimbările climatice de pe parcursul anului sunt factorii care contribuie la formarea sau conservarea acestor locuri minunate.

Am reunit pentru tine o colecţie de fotografii spectaculoase care reflectă frumuseţea naturii, de la peisaje mirifice, la locuri incredibile pe care să le vezi şi să le explorezi virtual şi în călătoriile tale. Pregăteşte-te să fii uimit de grandoarea naturii şi de minunăţiile pe care le-a creat. Intră în galeria foto de mai jos şi lasă-te fascinat de frumuseţea locurilor care ne înconjoară.

Tu în care dintre aceste locuri ai vrea să ajungi??

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.