20 de imagini care te vor convinge să te trezeşti la răsărit – Galerie foto

20 de imagini care te vor convinge să te trezeşti la răsărit – Galerie foto
 
 
 

Cine se trezeşte de dimineaţă doarme mai puţin. Noi suntem de părere că are parte de cele mai frumoase momente. La primele ore ale dimineţii, când ziua de îngână cu noaptea, iar soarele îşi arată timid primele raze, lumina învăluie totul în nuanţe calde şi culori de foc. La răsărit de soare, este momentul prielnic pentru a surprinde cele mai frumoase imagini şi orice loc iase de sub anonimat atunci când este săldat în razele dimineţii.

Julie Grondin este un fotograf francez care surprinde frumuseţea naturii şi peisajele deosebite ale ţării sale. În ultimii trei ani, Julie Grondin a dezvoltat o nouă pasiune, şi anume să surpridă culorile de foc ale răsăriturilor. În tot acest timp, fotograful francez a străbătut lumea în lung şi-n lat şi a surprins cele mai frumoase răsărituri de soare. Pune-ţi ochelarii de soare pe ochi şi admiră cele mai frumoase peisaje, scăldate în raze de soare.

Tu în ce loc ai văzut cel mai frumos răsărit de soare?

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.