20 de imagini care te vor convinge să te trezeşti la răsărit – Galerie foto

20 de imagini care te vor convinge să te trezeşti la răsărit – Galerie foto
 
 

Cine se trezeşte de dimineaţă doarme mai puţin. Noi suntem de părere că are parte de cele mai frumoase momente. La primele ore ale dimineţii, când ziua de îngână cu noaptea, iar soarele îşi arată timid primele raze, lumina învăluie totul în nuanţe calde şi culori de foc. La răsărit de soare, este momentul prielnic pentru a surprinde cele mai frumoase imagini şi orice loc iase de sub anonimat atunci când este săldat în razele dimineţii.

Julie Grondin este un fotograf francez care surprinde frumuseţea naturii şi peisajele deosebite ale ţării sale. În ultimii trei ani, Julie Grondin a dezvoltat o nouă pasiune, şi anume să surpridă culorile de foc ale răsăriturilor. În tot acest timp, fotograful francez a străbătut lumea în lung şi-n lat şi a surprins cele mai frumoase răsărituri de soare. Pune-ţi ochelarii de soare pe ochi şi admiră cele mai frumoase peisaje, scăldate în raze de soare.

Tu în ce loc ai văzut cel mai frumos răsărit de soare?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers