20 de imagini care te vor convinge să te trezeşti la răsărit – Galerie foto

20 de imagini care te vor convinge să te trezeşti la răsărit – Galerie foto
 
 
 

Cine se trezeşte de dimineaţă doarme mai puţin. Noi suntem de părere că are parte de cele mai frumoase momente. La primele ore ale dimineţii, când ziua de îngână cu noaptea, iar soarele îşi arată timid primele raze, lumina învăluie totul în nuanţe calde şi culori de foc. La răsărit de soare, este momentul prielnic pentru a surprinde cele mai frumoase imagini şi orice loc iase de sub anonimat atunci când este săldat în razele dimineţii.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Julie Grondin este un fotograf francez care surprinde frumuseţea naturii şi peisajele deosebite ale ţării sale. În ultimii trei ani, Julie Grondin a dezvoltat o nouă pasiune, şi anume să surpridă culorile de foc ale răsăriturilor. În tot acest timp, fotograful francez a străbătut lumea în lung şi-n lat şi a surprins cele mai frumoase răsărituri de soare. Pune-ţi ochelarii de soare pe ochi şi admiră cele mai frumoase peisaje, scăldate în raze de soare.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Tu în ce loc ai văzut cel mai frumos răsărit de soare?

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers