20 de fotografii care îți arată cât de minunată este lumea – GALERIE FOTO

20 de fotografii care îți arată cât de minunată este lumea – GALERIE FOTO
 
 
Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Lumea înconjurătoare este învăluită în frumos. Chiar şi cel mai banal loc poate avea un farmec aparte dacă îl priveşti din perspectiva care îl pune în valoare. Cel mai aproape de acest adevăr sunt fotografii, care reuşesc să surprindă esteticul lucrurilor aparent anoste şi care redau frumuseţea nevăzută a unor locuri cenuşii. Te invităm să descoperi o galerie foto impresionantă, care îţi arată cât de minunată este lumea înconjurătoare.

Dacă şi tu ai surprins frumuseţea ascunsă a unui loc aparant banal, trimite-ne imaginile tale în mesaj, pe Facebook şi noi vom arată lumii întregi farmecul nevăzut al acelei destinaţii. Ataşează fotografiilor tale şi câteva rânduri în care să ne spui ce anume te-a inspirat, iar de restul ne vom ocupa noi.

Pe tine care dintre aceste imagini te inspiră?

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.