20 de fotografii care îți arată cât de minunată este lumea – GALERIE FOTO

20 de fotografii care îți arată cât de minunată este lumea – GALERIE FOTO
 
 

Lumea înconjurătoare este învăluită în frumos. Chiar şi cel mai banal loc poate avea un farmec aparte dacă îl priveşti din perspectiva care îl pune în valoare. Cel mai aproape de acest adevăr sunt fotografii, care reuşesc să surprindă esteticul lucrurilor aparent anoste şi care redau frumuseţea nevăzută a unor locuri cenuşii. Te invităm să descoperi o galerie foto impresionantă, care îţi arată cât de minunată este lumea înconjurătoare.

Dacă şi tu ai surprins frumuseţea ascunsă a unui loc aparant banal, trimite-ne imaginile tale în mesaj, pe Facebook şi noi vom arată lumii întregi farmecul nevăzut al acelei destinaţii. Ataşează fotografiilor tale şi câteva rânduri în care să ne spui ce anume te-a inspirat, iar de restul ne vom ocupa noi.

Pe tine care dintre aceste imagini te inspiră?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers