2 ani de filmări colorate: un timelapse de vis din Austria – GALERIE VIDEO

2 ani de filmări colorate: un timelapse de vis din Austria – GALERIE VIDEO
 
 

Dacă te-ai obişnuit cu acele videouri cu destinaţii turistice în care pe un fundal sonor zgomotos sau clasic ai parte de imagini agitate, atunci acest video te va surprinde... aşa cum m-a surprins şi pe mine de altfel. Vei vedea, vei auzi şi vei simţi Austria din toate punctele de vedere cu A Taste of Austria.

Filmul a fost creat de FilmSpektakel şi are în spate o cantitate impresionantă de materiale. În doi ani, s-au pus la un loc 600 scene şi 5TB de imagini ale căror subiecte variază de la natura impresionantă a Austriei la oraşele pline de culoare. Motivul principal pentru care merită să admiri acest video (şi apoi să-ţi faci planuri pentru o vacanţă în Austria, fie vorba între noi) este jocul perfect dintre imagine şi sunet, care te introduce în atmosfera de vis a Austriei.

Vizionare plăcută!

Ai vizitat Austria? Ce ţi-a plăcut cel mai mult?

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers