18 poze deosebite cu Dubai aşa cum nu l-ai mai văzut - galerie foto

18 poze deosebite cu Dubai aşa cum nu l-ai mai văzut - galerie foto
 
 
 

Despre Dubai nu se mai poate spune nimic nou, decât atunci când reuşesc să bată un nou record de cel mai cel oraş. Dacă aici, în urmă cu 50 de ani, localnicii trăiau în corturi în inima deşertului, astăzi Dubaiul este un paradis al turismului şi al afacerilor. Cele mai luxoase, cele mai scumpe, cele mai mari şi cele câte şi mai câte clădiri, mall-uri, hoteluri, tot ce poate fi creat în lux şi extravaganţă se găseşte aici şi nu e de mirare că toată lumea ar vrea să vadă oraşul Dubai măcar o dată în viaţă!

Dincolo de fotografii impresionante, ce par a fi trucate, pentru că arhitectura şi eleganţa oraşului Dubai este de pe altă planetă, această destinaţie se mândreşte şi cu o mulţime de atracţii turistice într-un spaţiu restrâns. Dubaiul este locul în care poţi face plajă, în lunile octombrie-ianuarie, când temperaturile sunt asemănătoare celor din verile de la noi. Tot Dubaiul este şi locul în care poţi schia, pentru că Mall of Emirates, unul dintre cele mai mari mall-uri din lume, include şi o pârtie de schi artificială imensă.

La distracţiile de tot felul am putea adăuga pasiunea arabilor pentru arhitectură! Nu orice fel de arhitectură, ci mai degrabă cea care bate recorduri! Avem astfel într-un singur loc cea mai înaltă clădire din lume - Burj Khalifa (828m şi 160 etaje), hotelul de 7 stele Burj Al Arab, cea mai mare fântână arteziană dansatoare din lume şi aşa mai departe.

Şi pentru că nu au vrut să se lase mai prejos nici în 2014, au început Anul Nou cu cel mai mare foc de artificii din lume

Pe scurt orice mijloc de distracţie şi de petrecere a timpului liber este disponibil aici: safari, shopping, croaziere, zboruri cu balonul sau cu avioane private, spectacole... totul ţine de buget! Până să ne facem şi noi economii pentru Dubai însă, vă propunem o galerie foto cu imagini care îţi taie respiraţia şi îţi arată ce înseamnă de fapt luxul în Dubai prin fotografiile lui Daniel Cheong!

Poze deosebite din Dubai

     

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

Dacă vrei să afli mai multe despre frumuseţea şi luxul din Dubai, te invităm să citeşti mai multe impresii de călătorie despre Dubai, să descoperi o mulţime de curiozităţi despre Dubai şi să vezi mai multe imagini în galeria foto a oraşului Dubai!

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.