18 poze deosebite cu Dubai aşa cum nu l-ai mai văzut - galerie foto

18 poze deosebite cu Dubai aşa cum nu l-ai mai văzut - galerie foto
 
 

Despre Dubai nu se mai poate spune nimic nou, decât atunci când reuşesc să bată un nou record de cel mai cel oraş. Dacă aici, în urmă cu 50 de ani, localnicii trăiau în corturi în inima deşertului, astăzi Dubaiul este un paradis al turismului şi al afacerilor. Cele mai luxoase, cele mai scumpe, cele mai mari şi cele câte şi mai câte clădiri, mall-uri, hoteluri, tot ce poate fi creat în lux şi extravaganţă se găseşte aici şi nu e de mirare că toată lumea ar vrea să vadă oraşul Dubai măcar o dată în viaţă!

Dincolo de fotografii impresionante, ce par a fi trucate, pentru că arhitectura şi eleganţa oraşului Dubai este de pe altă planetă, această destinaţie se mândreşte şi cu o mulţime de atracţii turistice într-un spaţiu restrâns. Dubaiul este locul în care poţi face plajă, în lunile octombrie-ianuarie, când temperaturile sunt asemănătoare celor din verile de la noi. Tot Dubaiul este şi locul în care poţi schia, pentru că Mall of Emirates, unul dintre cele mai mari mall-uri din lume, include şi o pârtie de schi artificială imensă.

La distracţiile de tot felul am putea adăuga pasiunea arabilor pentru arhitectură! Nu orice fel de arhitectură, ci mai degrabă cea care bate recorduri! Avem astfel într-un singur loc cea mai înaltă clădire din lume - Burj Khalifa (828m şi 160 etaje), hotelul de 7 stele Burj Al Arab, cea mai mare fântână arteziană dansatoare din lume şi aşa mai departe.

Şi pentru că nu au vrut să se lase mai prejos nici în 2014, au început Anul Nou cu cel mai mare foc de artificii din lume

Pe scurt orice mijloc de distracţie şi de petrecere a timpului liber este disponibil aici: safari, shopping, croaziere, zboruri cu balonul sau cu avioane private, spectacole... totul ţine de buget! Până să ne facem şi noi economii pentru Dubai însă, vă propunem o galerie foto cu imagini care îţi taie respiraţia şi îţi arată ce înseamnă de fapt luxul în Dubai prin fotografiile lui Daniel Cheong!

Poze deosebite din Dubai

     

Dacă vrei să afli mai multe despre frumuseţea şi luxul din Dubai, te invităm să citeşti mai multe impresii de călătorie despre Dubai, să descoperi o mulţime de curiozităţi despre Dubai şi să vezi mai multe imagini în galeria foto a oraşului Dubai!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers