18 poze care te determină să vizitezi Scoția

18 poze care te determină să vizitezi Scoția
 
 

Scoția nu este una dintre destinațiile de top la care visăm atunci când ne gândim la vacanță… dar poate că ar trebui să fie! Dincolo de fustele tradiționale bărbătești, de cimpoi și de alte simboluri pe care ni le imaginăm atunci când ne gândim la Scoția, aceasta este o țară incredibil de frumoasă. Te vei convinge și tu cu siguranță că trebuie să adaugi Scoția pe lista ta cu destinații de vacanță din galeria noastră foto. 

Ce nu știai despre Scoția

  • Unul dintre cei mai bătrâni copaci din Europa, Fortingall Yew, se află în Scoția și are aproximativ 5000 ani, conform estimărilor experților.
  • Scoția este considerată a fi țara de naștere a golfului, deoarece acest sport a apărut aici încă din secolul 15.
  • Un alt sport interesant în care excelează scoțienii este polo pe elefanți.
  • Scoția include și aproximativ 790 insule, din care doar 130 sunt locuite.
  • Cel mai cunoscut preparat tradițional din bucătăria scoțiană se numește haggis și include inimă, ficat și plămâni de oaie fierte și îmbrăcate în stomacul animalului. 

18 de poze care te determină să vizitezi Scoția

 

    

Descoperă și alte locuri minunate din această țară în galeria noastră cu 7 video-uri despre incredibila Scoție!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers