18 locuri ireale din lume – GALERIE FOTO

18 locuri ireale din lume – GALERIE FOTO
 
 
 

Atât de mare e lumea care ne înconjoară încât, indiferent cât de mult am descoperi din ea, tot mai găsim locuri ireale de care nu am auzit până acum. Minunile lumii sunt cele care te îndeamnă să le admiri. Sunt locuri ce par a fi desprinse din filmele SF, din imaginaţia noastră de pasionaţi de călătorii, din cărţi... însă sunt cât se poate de reale.

Pentru cei porniţi în căutare de aventuri, pentru care următoarea destinaţie de vacanţă este legată de descoperirea unui loc în care nu mulţi alţii au ajuns, am pregătit o galerie foto cu astfel de locuri. O singură imagine spune o mie de cuvinte, în culori şi forme nemaivăzute.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Cu atât de multe locuri incredibil de frumoase în lume, întotdeauna este dificil să alegem următoarea destinaţie de vacanţă. Punem şi noi "sare pe rană" Laughing cu o serie de locuri atât de spectaculoase şi de frumoase încât îţi va fi greu să crezi că există în realitate... dar ele există şi vei dori să vizitezi măcar câteva dintre aceste locuri ireale din lume.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite cu locuri ireale din lume

Spre care dintre aceste locuri ireale din lume ţi-ar plăcea să te îndrepţi?

   

Descoperă şi alte locuri fascinante din lume: 13 destinaţii ireale pe care trebuie să le vezi în 2015 şi 15 hoteluri unice pentru o vacanţă altfel. Găseşte şi mai multă inspiraţie "vizuală" pentru vacanţa ta: vezi lista completă a galeriilor foto!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers