18 locuri ireale din lume – GALERIE FOTO

18 locuri ireale din lume – GALERIE FOTO
 
 
 

Atât de mare e lumea care ne înconjoară încât, indiferent cât de mult am descoperi din ea, tot mai găsim locuri ireale de care nu am auzit până acum. Minunile lumii sunt cele care te îndeamnă să le admiri. Sunt locuri ce par a fi desprinse din filmele SF, din imaginaţia noastră de pasionaţi de călătorii, din cărţi... însă sunt cât se poate de reale.

Pentru cei porniţi în căutare de aventuri, pentru care următoarea destinaţie de vacanţă este legată de descoperirea unui loc în care nu mulţi alţii au ajuns, am pregătit o galerie foto cu astfel de locuri. O singură imagine spune o mie de cuvinte, în culori şi forme nemaivăzute.

Cu atât de multe locuri incredibil de frumoase în lume, întotdeauna este dificil să alegem următoarea destinaţie de vacanţă. Punem şi noi "sare pe rană" Laughing cu o serie de locuri atât de spectaculoase şi de frumoase încât îţi va fi greu să crezi că există în realitate... dar ele există şi vei dori să vizitezi măcar câteva dintre aceste locuri ireale din lume.

Poze deosebite cu locuri ireale din lume

Spre care dintre aceste locuri ireale din lume ţi-ar plăcea să te îndrepţi?

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

   

Descoperă şi alte locuri fascinante din lume: 13 destinaţii ireale pe care trebuie să le vezi în 2015 şi 15 hoteluri unice pentru o vacanţă altfel. Găseşte şi mai multă inspiraţie "vizuală" pentru vacanţa ta: vezi lista completă a galeriilor foto!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.