18 cele mai frumoase locuri retrase din lume – GALERIE FOTO

18 cele mai frumoase locuri retrase din lume – GALERIE FOTO
 
 

Nu ştiu aţii cum sunt, dar pe mine mă fascinează locurile retrase. Acolo unde liniştea se simte până în măduva oaselor, cum s-ar zice, unde chiar simţi că ai fugit departe de oraş şi te poţi bucura de frumuseţile pământului. Locurile pe care urmează să ţi le arăt în galeria foto sunt cele spre care m-aş îndrepta chiar mâine (dacă ar fi posibil), pentru o vacanţă a cărei principală temă să fie liniştea!

Dacă şi ţie îţi plac destinaţiile de vacanţă inedite, locurile unice cum nu sunt altele pe pământ, dar mai ales dacă eşti dispus să cauţi după ele în cele mai îndepărtate ţări, atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece următoarea galerie foto ar trebui să te ducă exact acolo. Laughing

Poze deosebite cu cele mai frumoase locuri retrase din lume

Sursa foto: buzzfeed.com şi matadornetwork.com

În care dintre aceste minuni ascunse ale lumii ţi-ar plăcea să ajungi?

   

Găseşte şi mai multă inspiraţie "vizuală" pentru vacanţa ta: vezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers