17 locuri deosebite din Italia pentru o vacanţă de vis

17 locuri deosebite din Italia pentru o vacanţă de vis
 
 

Suntem oameni hipnotizaţi de verbul "a călători", vizualizăm pământul pe o coală A4, visăm cu ochii deschişi şi ne dăm cu părerea pentru că putem. Nu suntem experţi, dar avem un bagaj mare de informaţii din călătorii virtuale… Am format o mare comunitate pe pagina noastră de Facebook şi ne mândrim cu iubitori de călătorii ca noi. 

Astăzi, admirăm 17 locuri deosebite din Italia, cu ajutorul imaginilor trimise de Cătălina Bălan din vacanţele ei.

Italia este o ţară minunată. Numeroase oraşe şi staţiuni atrag anual numeroşi turişti pe tot parcursul anului. Fie că îţi doreşti un city break perfect pentru toamnă, fie că vrei să-ţi planifici vacanţa de vară pentru anul următor, în Italia ai de unde alege.

Amalfi

Capri

Costiera Amalfitana

Firenze

Gardaland

Gardone Riviera

Gardone Villa d'Annunzio

Lago di Garda

Mirabilandia

Modica

Portofino

Positano, Grotta dello smeraldo

Reggio Calabria

Scala dei Turchi, Agrigento, Sicilia

Siracusa

Vale dei Templi, Agrigento, Sicilia

Venezia

   

Fotografii de Cătălina Bălan

Mulţumim pentru pozele deosebite din Italia!

Dacă vrei şi tu să ajuţi comunitatea Ghiduri Turistice cu informaţii utile şi poze din vacanţa ta, atunci aşteptăm un email cu fotografii şi cu povestea ta pe info@ghiduri-turistice.info.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers