16 nori care te conving să priveşti mai des în sus – GALERIE FOTO

16 nori care te conving să priveşti mai des în sus – GALERIE FOTO
 
 

De când cu celebrul nor surprins de Ervin Boer în 2013 deasupra Bastionului Therezia din Timişoara, parcă locuitorii din Banat sunt din ce în ce mai pasionaţi de privitul cerului. Mai mult decât atât, acum că suntem la început de vară, furtunile scurte şi răcoritoare ne oferă din când în când un spectacol vizual deosebit.

Nor peste Timisoara, Ervin Boer

Sursa foto

Dacă norii nu sunt aşa de generoşi cu tine sau nu ai apucat să surprinzi niciuna dintre ciudatele furtuni de pe plaiuri bănăţene, te ajutăm noi cu o galerie foto cu nori deosebiţi. Laughing Pe cât de ameninţători arată unii dintre aceşti nori, mulţi dintre ei au devenit celebri prin fotografie, deoarece au întregit perfect peisaje care te lasă fără cuvinte.

Să admirăm astfel jocurile naturii pe cer şi să învăţăm să privim mai des în sus. Laughing

Poze deosebite cu nori

Ai surprins şi tu asemenea minuni pe cer? Îţi aşteptăm fotografiile pe pagina noastră de Facebook.

    

Găseşte şi mai multă inspiraţie "vizuală" pentru vacanţa ta: vezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers