16 moschei frumoase din lume - galerie foto

16 moschei frumoase din lume - galerie foto
 
 
 

Cele mai frumoase moschei din lume sunt obiective interesante atât pentru turismul religios, cât şi pentru cel istoric şi cultural. Astfel, vizitarea unei moschei nu trebuie să fie una cu scop religios, ci poate fi şi una de cunoaştere a culturii religioase locale. Mai mult decât atât, moscheile sunt unele dintre cele mai spectaculoase locaşuri de cult din lume.

ŞTIAŢI CĂ:

  • Quba a fost prima moschee construită vreodată şi este localizată în Medina, Arabia Saudită. Cei care contrazic această presupunere spun că prima a fost Kaaba, o moschee construită de îngeri. 
  • Moscheea Profetului a fost prima clădire iluminată electric din Peninsula Arabă. 
  • Moscheea Faisal, localizată în Islamabad, Pakistan, este cea mai mare din lume, având o capacitate de 450,000 de persoane.
  • La Moscheea Albastră, intrarea recomandată este cea din partea de vest, astfel încât turiştii să se poată bucura de lumina dramatică creată. 

Marea Moschee din Mecca

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Preasfânta Moschee din Mecca este probabil cea mai faimoasă dintre cele pe care le vei vedea în galeria foto şi o moschee pe care trebuie să o vizitezi!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite cu moscheile lumii

Pe care dintre aceste frumoase moschei ai vrea să o vizitezi?

        

Dacă îţi plac obiectivele turistice religioase şi culturale, îţi propun să te delectezi şi cu galeria foto a catedralelor europene sau cu galeria foto a celor mai vechi mănăstiri din România

 

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers