15 oraşe-simbol ale Spaniei perfecte pentru un city break - galerie foto

15 oraşe-simbol ale Spaniei perfecte pentru un city break - galerie foto
 
 

Spania este o ţară deosebit de frumoasă, iar acest lucru nu mai este de mult un secret. Regiunea iberică este un magnet pentru vacanţe, deoarece include oraşe perfecte pentru un city break plin, cum sunt Madrid sau Barcelona, dar şi zone de coastă ideale pentru un concediu de vară la mare. 

ŞTIAŢI CĂ:

- Spania este ţara cu cele mai multe baruri din Europa.
- Spaniolii au cumpărat până anul trecut mai multe maşini decât telefoane mobile.
- În fiecare oră din fiecare zi, peste 3,000 de persoane traversează Fontanella-Porta del Angel.
- Cel mai iubit sport al Spaniei este fotbalul, care a devenit aproape ca o religie pentru suporterii celor două echipe principale: FC Barcelona şi Real Madrid.
- În Ibiza, turiştii cheltuie aproximativ 1400 milioane de euro anual. 

Muntii Sierra Nevada, Spania

O regiune interesantă pentru o vacanţă în Spania ar putea fi cea montană. Cine ar vrea să vadă peisajele spectaculoase cu Munţii Sierra Nevada?

Poze deosebite din Spania

    

Dacă te-ai delectat cu pozele din Spania, îţi propun şi alte galerii foto europene cu parcuri naţionale din Europa sau cu catedralele spectaculoase ale continentului


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers