15 locuri abandonate, dar cu un farmec misterios – GALERIE FOTO

15 locuri abandonate, dar cu un farmec misterios – GALERIE FOTO
 
 

Locurile abandonate şi legendele din spatele acestora au devenit adevărate atracţii pentru turiştii aflaţi în căutarea aventurii şi pentru cei pasionaţi de fenomene ieşite din comun. Astfel de locuri sunt sursă de inspiraţie pentru scriitori şi pentru fotografii care, din spatele obiectivului reuşesc să le suprindă farmecul misterios.

Situate în Belgia, Franţa, Statele Unite ale Americii, Portugalia, aceste locuri abandonate sunt destinaţii ideale pentru pasionaţii de lucruri inedite. Case, castele, biserici sau epave sunt doar câteva destinaţii învăluite în mister. Descoperă-le şi tu într-o galerie foto impresionantă.

Tu ai vrea să vizitezi un astfel de loc părăsit?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers