15 imagini superbe care te vor convinge să vizitezi Olanda – GALERIE FOTO

15 imagini superbe care te vor convinge să vizitezi Olanda – GALERIE FOTO
 
 
 

Olanda este un tărâm de poveste şi un loc în care câmpurile cu flori şi morile de vânt se contopesc în peisaje ravisante. Ţara Lalelelor are un farmec deosebit, deşi natura nu a desenat aici forme de relief impresionante, ci doar câmpii joase secţionate de cursuri de apă. Dacă nu ai trecut încă Olanda pe lista ta cu destinaţii de călătorie este timpul să o faci.

Primăvara este cel mai bun moment să vizitezi Olanda, când toate florile sunt înflorite, iar clima blândă îţi va permite să explorezi în voie acest teritoriu de basm. Dacă nici acum nu eşti convins, ţi-am pregătit o colecţie de imagini superbe care surprind frumuseţea Olandei, a peisajelor sale şi a locurilor mai puţin cunoscute din Ţara Lalelelor.

Ţie ce loc din Olanda ţi-ar plăcea să vizitezi?

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.