15 imagini superbe care te vor convinge să vizitezi Olanda – GALERIE FOTO

15 imagini superbe care te vor convinge să vizitezi Olanda – GALERIE FOTO
 
 

Olanda este un tărâm de poveste şi un loc în care câmpurile cu flori şi morile de vânt se contopesc în peisaje ravisante. Ţara Lalelelor are un farmec deosebit, deşi natura nu a desenat aici forme de relief impresionante, ci doar câmpii joase secţionate de cursuri de apă. Dacă nu ai trecut încă Olanda pe lista ta cu destinaţii de călătorie este timpul să o faci.

Primăvara este cel mai bun moment să vizitezi Olanda, când toate florile sunt înflorite, iar clima blândă îţi va permite să explorezi în voie acest teritoriu de basm. Dacă nici acum nu eşti convins, ţi-am pregătit o colecţie de imagini superbe care surprind frumuseţea Olandei, a peisajelor sale şi a locurilor mai puţin cunoscute din Ţara Lalelelor.

Ţie ce loc din Olanda ţi-ar plăcea să vizitezi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers