15 imagini fascinante în care natura îţi spune "Te iubesc!" – GALERIE FOTO

15 imagini fascinante în care natura îţi spune
 
 
 

Mama Natură şi Cupidon par să  fi conlucrat pe alocuri pentru a picta sau sculpta simbolul iubirii în diferite zone ale lumii. Simbolul iubirii e în tot şi-n toate: insule în formă de inimă, stânci, frunze sau flori. Pare că întreaga planetă sărbătoreşte dragostea atunci când priveşti aceste peisaje superbe. Fie că au apărut pur şi simplu sau au fost create de mâna omului, formele de relief, apele, pădurile şi alte frânturi de natură în formă de inimă sunt preferatele turiştilor şi ale fotografilor.

Se apropie sărbătoarea dragostei şi nu doar îndrăgostiţii se bucură de acest eveniment ci şi planeta sărbătoreşte. Dragostea e în aer, spun versurile unui cântec foarte cunoscut din anii `70, dar după ce vei parcurge imaginile din galeria foto de mai jos, ai putea foarte bine să contrazici autorul melodiei. Dragostea nu este doar în aer, este în apă, pe câmpuri întinse, în păduri, printre nori şi în tulpina copacilor. Am adunat o colecţie de imagini impresionante care surprind "inima" naturii

Tu ce alte locuri în care natura îşi dezvăluie sufletul cunoşti?

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.