15 imagini fascinante în care natura îţi spune "Te iubesc!" – GALERIE FOTO

15 imagini fascinante în care natura îţi spune
 
 

Mama Natură şi Cupidon par să  fi conlucrat pe alocuri pentru a picta sau sculpta simbolul iubirii în diferite zone ale lumii. Simbolul iubirii e în tot şi-n toate: insule în formă de inimă, stânci, frunze sau flori. Pare că întreaga planetă sărbătoreşte dragostea atunci când priveşti aceste peisaje superbe. Fie că au apărut pur şi simplu sau au fost create de mâna omului, formele de relief, apele, pădurile şi alte frânturi de natură în formă de inimă sunt preferatele turiştilor şi ale fotografilor.

Se apropie sărbătoarea dragostei şi nu doar îndrăgostiţii se bucură de acest eveniment ci şi planeta sărbătoreşte. Dragostea e în aer, spun versurile unui cântec foarte cunoscut din anii `70, dar după ce vei parcurge imaginile din galeria foto de mai jos, ai putea foarte bine să contrazici autorul melodiei. Dragostea nu este doar în aer, este în apă, pe câmpuri întinse, în păduri, printre nori şi în tulpina copacilor. Am adunat o colecţie de imagini impresionante care surprind "inima" naturii

Tu ce alte locuri în care natura îşi dezvăluie sufletul cunoşti?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers