15 imagini din Matera ca o incursiune în trecut – GALERIE FOTO

15 imagini din Matera ca o incursiune în trecut – GALERIE FOTO
 
 
 

Matera este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei, bogate în simboluri religioase, culturale şi istorice. Chiar şi aşa mulţi turişti se îndreaptă spre zonele mai populare, cum sunt Roma sau Cinque Terre, fără să ştie că sudul ascunde adevărate perle. Chiar dacă aceste localităţi sunt mici, sunt încărcate de monumente deosebite.

În inima regiunii Basilicata, Matera este o destinaţie pentru cei care doresc să exploreze trecutul Italiei, pentru cei care vor linişte şi relaxare departe de agitaţia marilor oraşe sau a zonelor ultra-turistice. Vechiul oraş, Sassi, ascunde nu numai obiective culturale şi religioase, ci şi peşteri străvechi şi alte minuni.

Le descoperim pe toate în fotografiile din galeria noastră foto. 

Poze deosebite din Matera

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.