15 imagini din Matera ca o incursiune în trecut – GALERIE FOTO

15 imagini din Matera ca o incursiune în trecut – GALERIE FOTO
 
 

Matera este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei, bogate în simboluri religioase, culturale şi istorice. Chiar şi aşa mulţi turişti se îndreaptă spre zonele mai populare, cum sunt Roma sau Cinque Terre, fără să ştie că sudul ascunde adevărate perle. Chiar dacă aceste localităţi sunt mici, sunt încărcate de monumente deosebite.

În inima regiunii Basilicata, Matera este o destinaţie pentru cei care doresc să exploreze trecutul Italiei, pentru cei care vor linişte şi relaxare departe de agitaţia marilor oraşe sau a zonelor ultra-turistice. Vechiul oraş, Sassi, ascunde nu numai obiective culturale şi religioase, ci şi peşteri străvechi şi alte minuni.

Le descoperim pe toate în fotografiile din galeria noastră foto. 

Poze deosebite din Matera


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers