15 imagini deosebite în care farurile cunosc furia naturii - GALERIE FOTO

15 imagini deosebite în care farurile cunosc furia naturii - GALERIE FOTO
 
 
 

Ştim cu toţii cât sunt de importante farurile maritime şi cum lumina lor călăuzeşte navele şi nu numai spre mal pe timp de noapte. Poate nu te-ai gândit niciodată la rolul lor esenţial, dar mai ales la faptul că sunt unele dintre cele mai rezistente construcţii din lume. De ce spun asta? Pentru că nu au numai un rol de călăuze în întuneric, ci trebuie să fie şi foarte solide pentru a face faţă intemperiilor vremii.

De-a lungul timpului, numeroşi fotografi talentaţi au avut norocul de a suprinde aceste momente la ţanc! Laughing Lovitura unui val, fâşiile de gheaţă, vântul puternic şi numeroase alte momente în care natura îşi arată forţa au fost captate în imagini pline de culoare. Te invit să vedem împreună cum arată farurile atunci când cunosc furia naturii.

Poze deosebite în care farurile cunosc furia naturii

    

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »
City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »

Vrei să descoperi lumea în şi mai multe imagini frumoase? Atunci vezi şi galeriile foto cu lumea văzută de sus şi cu frumuseţea iernii pe mapamond!

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.