15 imagini deosebite în care farurile cunosc furia naturii - GALERIE FOTO

15 imagini deosebite în care farurile cunosc furia naturii - GALERIE FOTO
 
 

Ştim cu toţii cât sunt de importante farurile maritime şi cum lumina lor călăuzeşte navele şi nu numai spre mal pe timp de noapte. Poate nu te-ai gândit niciodată la rolul lor esenţial, dar mai ales la faptul că sunt unele dintre cele mai rezistente construcţii din lume. De ce spun asta? Pentru că nu au numai un rol de călăuze în întuneric, ci trebuie să fie şi foarte solide pentru a face faţă intemperiilor vremii.

De-a lungul timpului, numeroşi fotografi talentaţi au avut norocul de a suprinde aceste momente la ţanc! Laughing Lovitura unui val, fâşiile de gheaţă, vântul puternic şi numeroase alte momente în care natura îşi arată forţa au fost captate în imagini pline de culoare. Te invit să vedem împreună cum arată farurile atunci când cunosc furia naturii.

Poze deosebite în care farurile cunosc furia naturii

    

Vrei să descoperi lumea în şi mai multe imagini frumoase? Atunci vezi şi galeriile foto cu lumea văzută de sus şi cu frumuseţea iernii pe mapamond!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers