15 imagini cu păduri fermecate din lume – GALERIE FOTO

15 imagini cu păduri fermecate din lume – GALERIE FOTO
 
 
 

Credeai că pădurile fermecate există doar în basme sau în poveştile Fraţilor Grimm? Fii sigur că nu. La rândul lor, autorii poveştilor cu personaje mistice, vrăjitoare şi zmei care îşi făceau veacul la umbra deasă a copacilor seculari s-au inspirat din natură. Dovadă stau aceste imagini care surprind frumuseţea pădurilor neatinse. Fie că vorbim de păduri mlăştinoase sau codrii seculari de stejar, odată ce ai pătruns în inima pădurii acel fior de libertate şi sălbăticie te va cuprinde inevitabil.

Magia codrilor îi cucereşte pe toţi aceia pe care paşii îi poartă pe cărări umbroase. L-au cucerit şi pe Filip Eremita, un fotograf profesionist din Slovenia, îndrăgostit iremediabil de frumuseţea naturii. Ultimii ani şi i-a petrecut hălăduind prin codrii deşi din ţara sa şi de peste hotare în căutarea momentului perfect care să evidenţieze magia pădurilor. iar alături de el a invitat şi alţi fotografi să împărtăşească pasiunea pentru acest domeniu. Ce a ieşit? O colecţie de fotografii spectaculoase cu păduri fermecate

Tu ce păduri ai cutreierat când ai fost copil?

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.