15 imagini cu păduri fermecate din lume – GALERIE FOTO

15 imagini cu păduri fermecate din lume – GALERIE FOTO
 
 

Credeai că pădurile fermecate există doar în basme sau în poveştile Fraţilor Grimm? Fii sigur că nu. La rândul lor, autorii poveştilor cu personaje mistice, vrăjitoare şi zmei care îşi făceau veacul la umbra deasă a copacilor seculari s-au inspirat din natură. Dovadă stau aceste imagini care surprind frumuseţea pădurilor neatinse. Fie că vorbim de păduri mlăştinoase sau codrii seculari de stejar, odată ce ai pătruns în inima pădurii acel fior de libertate şi sălbăticie te va cuprinde inevitabil.

Magia codrilor îi cucereşte pe toţi aceia pe care paşii îi poartă pe cărări umbroase. L-au cucerit şi pe Filip Eremita, un fotograf profesionist din Slovenia, îndrăgostit iremediabil de frumuseţea naturii. Ultimii ani şi i-a petrecut hălăduind prin codrii deşi din ţara sa şi de peste hotare în căutarea momentului perfect care să evidenţieze magia pădurilor. iar alături de el a invitat şi alţi fotografi să împărtăşească pasiunea pentru acest domeniu. Ce a ieşit? O colecţie de fotografii spectaculoase cu păduri fermecate

Tu ce păduri ai cutreierat când ai fost copil?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!



Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers