15 fotografii pline de culoare din Africa – GALERIE FOTO

15 fotografii pline de culoare din Africa – GALERIE FOTO
 
 

Cu atât de multe locuri frumoase în Africa este destul de dificil să alegi doar câteva spre care să te îndrepţi pe viitor. Acest continent fascinant ascunde unele dintre cele mai diversificate minuni ale lumii, de la piramidele egiptene, mărturii ale trecutului şi ale ingeniozităţii unei culturi antice, la triburile ce încă trăiesc departe de tehnologie şi de urbanizare, de la safariuri speciale bine organizate, la Marea Migraţie de la Serengeti, Africa este un continuu spectacol vizual pentru vizitatorii săi norocoşi.

Cum să nu vrei să ajungi aici când ai putea fi întâmpinat aşa? Laughing

Elefant in Africa

Sursa foto

Îţi oferim puţină inspiraţie pentru următoarea vacanţă. Am ales pentru tine 15 locuri îmbrăcate în culoare din Africa, spre care vei dori cu siguranţă să te îndrepţi cât mai repede. Fie că sunt oraşe atât de diferite faţă de cele europene cu care ne-am obişnuit deja, fie că sunt peisaje naturale spectaculoase, în care animalele şi plantele fac legea... iată câteva dintre cele mai frumoase locuri din Africa.

Să descoperim împreună frumuseţile Africii

Sursa foto: pinterest.com

În care dintre aceste locuri minunate din Africa ţi-ar plăcea să ajungi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers