15 destinaţii din Italia pe care trebuie sa le vezi - galerie foto

15 destinaţii din Italia pe care trebuie sa le vezi - galerie foto
 
 

Cu arii montane ameţitoare, cu zone de coastă de basm şi cu oraşe încărcate de istorie şi de cultură, Italia te aşteaptă în orice perioadă a anului pentru o mică sau mare vacanţă! Frumuseţile Italiei te vor întâmpina în orice colţişor vei ajunge, însă ţi-am pregătit o galerie foto cu cele mai interesante locuri, pentru ca tu să nu pierzi nimic!

ŞTIAŢI CĂ:

  • Cuvântul pizza este unul dintre puţinele recunoscute în orice parte a lumii. Preparatul în sine a fost "inventat" în Napoli, prin anii 1860. 
  • Alături de pizza, alte inveţii culinare ale italienilor includ: parmezan, mozzarella, gorgonzola şi alte tipuri de brânză, dar şi conul de napolitană pentru îngheţată.
  • În medie, un italian consumă 25 kg de paste pe an.
  • Cultura şi arta sunt extrem de importante pentru italieni. Cele 3,000 de muzee de pe teritoriul ţării atestă acest lucru. 
  • Italia are cele mai multe camere de hotel din întreaga Europă.

Vacanta la Cinque Terre

Poze deosebite din Italia

            

Descoperă şi alte locuri minunate din lume în galeria foto cu poze deosebite din Australia sau în galeria foto cu frumuseţile Africii


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers