15 cinematografe unde vizionarea unui film este o experiență unică – GALERIE FOTO

15 cinematografe unde vizionarea unui film este o experiență unică – GALERIE FOTO
 
 
 

Cui nu-i place să vizioneze un film în cinematograf? Atmosfera, sunetul şi dimensiunile ecranului alb fac din vizionarea unui film o experienţă minunată, pe care să o trăieşti alături de prieteni sau familie. Chiar şi aşa, cinematografele obişnuite pot părea aproape la fel. Designul lor este aproape identic, iar după multe ore petrecute în sala de cinema, farmecul experienţei se pierde.

Unii designeri de interior şi administratori ai sălilor de cinema au conştientizat cât de important este decorul spaţiului în care spectatorii îşi petrec orele de vizionare a peliculelor favorite şi de aceea au creat săli spectaculoase de cinema. Alegerea cinematografului nu ţi se va mai părea un chestiune banală după ce vei descoperi cele mai inedite, elegante şi sofisticate săli de cinema din lume.

Ţie în care sală de cinema ţi-ar plăcea să vizionezi pelicula ta preferată?

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.