15 cinematografe unde vizionarea unui film este o experiență unică – GALERIE FOTO

15 cinematografe unde vizionarea unui film este o experiență unică – GALERIE FOTO
 
 

Cui nu-i place să vizioneze un film în cinematograf? Atmosfera, sunetul şi dimensiunile ecranului alb fac din vizionarea unui film o experienţă minunată, pe care să o trăieşti alături de prieteni sau familie. Chiar şi aşa, cinematografele obişnuite pot părea aproape la fel. Designul lor este aproape identic, iar după multe ore petrecute în sala de cinema, farmecul experienţei se pierde.

Unii designeri de interior şi administratori ai sălilor de cinema au conştientizat cât de important este decorul spaţiului în care spectatorii îşi petrec orele de vizionare a peliculelor favorite şi de aceea au creat săli spectaculoase de cinema. Alegerea cinematografului nu ţi se va mai părea un chestiune banală după ce vei descoperi cele mai inedite, elegante şi sofisticate săli de cinema din lume.

Ţie în care sală de cinema ţi-ar plăcea să vizionezi pelicula ta preferată?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers