15 cinematografe unde vizionarea unui film este o experiență unică – GALERIE FOTO

15 cinematografe unde vizionarea unui film este o experiență unică – GALERIE FOTO
 
 
 

Cui nu-i place să vizioneze un film în cinematograf? Atmosfera, sunetul şi dimensiunile ecranului alb fac din vizionarea unui film o experienţă minunată, pe care să o trăieşti alături de prieteni sau familie. Chiar şi aşa, cinematografele obişnuite pot părea aproape la fel. Designul lor este aproape identic, iar după multe ore petrecute în sala de cinema, farmecul experienţei se pierde.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Unii designeri de interior şi administratori ai sălilor de cinema au conştientizat cât de important este decorul spaţiului în care spectatorii îşi petrec orele de vizionare a peliculelor favorite şi de aceea au creat săli spectaculoase de cinema. Alegerea cinematografului nu ţi se va mai părea un chestiune banală după ce vei descoperi cele mai inedite, elegante şi sofisticate săli de cinema din lume.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Ţie în care sală de cinema ţi-ar plăcea să vizionezi pelicula ta preferată?

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers