15 cele mai frumoase oaze - galerie foto

15 cele mai frumoase oaze - galerie foto
 
 
 

Dunele de nisip galben se intind la infinit, in timp ce soarele arzator bate neindurator. Esti obosit si iti este sete – calatoresti de cativa kilometri buni deja in cautarea apei. Cu toate acestea, esti foarte precaut, deoarece nimic nu este ceea ce pare a fi, aici in tara nsipurilor. "Apa! De apa! ". Nu .. chiar si imaginatia iti joaca feste. Dar,ce se vede acolo la distanta? Peste dunele de nisip ondulate, parca se intrezaresc mici cascade si cativa palmieri!

Acestea sunt imaginile pe care le aveti in minte in momentul in care va ganditi la oaze. Aceste locuri utopice, inconjurate de pustietatea stearpa, care dau culoare si speranta de viata in intinderile imense de nisip.

Mai jos va prezentam o selectie de poze cu cele mai cunoscute oaze din lume.

Asteptam cu mult interes sugestii, si de ce nu chiar si poze, din partea voastra. Daca v-a placut aceasta selectie de poza, trebuie sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.