15 cele mai frumoase oaze - galerie foto

15 cele mai frumoase oaze - galerie foto
 
 

Dunele de nisip galben se intind la infinit, in timp ce soarele arzator bate neindurator. Esti obosit si iti este sete – calatoresti de cativa kilometri buni deja in cautarea apei. Cu toate acestea, esti foarte precaut, deoarece nimic nu este ceea ce pare a fi, aici in tara nsipurilor. "Apa! De apa! ". Nu .. chiar si imaginatia iti joaca feste. Dar,ce se vede acolo la distanta? Peste dunele de nisip ondulate, parca se intrezaresc mici cascade si cativa palmieri!

Acestea sunt imaginile pe care le aveti in minte in momentul in care va ganditi la oaze. Aceste locuri utopice, inconjurate de pustietatea stearpa, care dau culoare si speranta de viata in intinderile imense de nisip.

Mai jos va prezentam o selectie de poze cu cele mai cunoscute oaze din lume.

Asteptam cu mult interes sugestii, si de ce nu chiar si poze, din partea voastra. Daca v-a placut aceasta selectie de poza, trebuie sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers