15 căsuţe în copac în care să te ascunzi vara de căldură – GALERIE FOTO

15 căsuţe în copac în care să te ascunzi vara de căldură – GALERIE FOTO
 
 

E vară. E cald. E bine. Ne fuge gândul la vacanţe şi ne dorim să ne ascundem de canicula din marile oraşe. Natura este cel mai bun loc pentru relaxarea de vacanţă, aer curat şi răcoarea aceea plăcută. Şi unde să te bucuri mai bine de toate acestea decât într-o casuţă în copac?

De la cele mai simple, la cele mai moderne, de la cele făcute pentru relaxare câteva ore, la cele în care te poţi muta cu toate cele necesare pe toată durata verii, îţi prezint o galerie foto plină de căsuţe în copac în care să te ascunzi vara de căldură sau în care să dai în mintea copiilor. Laughing

Poze deosebite cu cele mai frumoase căsuţe în copac

În care dintre aceste căsuţe ţi-ar plăcea să te ascunzi?

   

Descoperă şi alte locuri fascinante din lume: 18 locuri ireale din lume şi 18 cele mai frumoase locuri retrase din lume. Găseşte şi mai multă inspiraţie "vizuală" pentru vacanţa ta: vezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers