14 fotografii incredibile din Hoi An – GALERIE FOTO

14 fotografii incredibile din Hoi An – GALERIE FOTO
 
 

Nu ai auzit de Hoi An până acum? Localizat în inima Vietnamului, acest oraş antic emană un farmec aparte, ce te va cuceri într-o secundă şi te va invita să descoperi tot mai departe minunile şi misterele sale. Liniştea oraşului, zidurile colorate, străzile pustii, toate acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care vei dori să ajungi la Hoi An în Vietnam.

Alte motive excelente pentru a alege Hoi An ca următoarea ta destinaţie de vacanţă sunt plajele sălbatice din regiune, terasele de orez tradiţionale şi aleile pentru biciclete... toate perfecte pentru peisajul de concediu asiatic pe care ţi-l imaginai. Satul Tra Que se află de asemenea foarte aproape şi este un loc recunoscut pentru culturile imense de plante întreţinute cu măiestrie de localnici.

Să admirăm împreună frumuseţea din Hoi An!

Poze deosebite din Hoi An, Vietnam

Sursa foto: rehahnphotographer.com


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers