13 poze ireale cu Lacurile Kelimutu – GALERIE FOTO

13 poze ireale cu Lacurile Kelimutu – GALERIE FOTO
 
 

Lacurile Kelimutu din Indonezia sunt renumite pentru peisajele pe care le creează. Frumuseţea lor este dată de faptul că se află în inima unui munte vulcanic, Kelimutu, deci sunt înconjurate de piscuri abrupte şi de o vegetaţie specifică. La acestea se adaugă faptul că roca vulcanică dă apei culori dintre cele mai faascinante, motiv pentru care cele 3 lacuri par a fi ireale.

Cele trei lacuri de crater au şi denumiri deosebite: Tiwu Nuwa Muri Koo Fai (trad. Lacul Tinerilor şi al Tinerelor), Tiwu Ata Bupu (trad. Lacul Bătrânilor) şi Tiwu Ata Polo (trad. Lacul Vrăjit). Acestea sunt localizate în craterele vulcanului din Insula Flores şi se disting prin culorile fascinante: turcoaz, verde şi roşu.

Cuvintele sunt de prisos când natura ne arată ce poate face de una singură... fără Photoshop! Laughing

Poze deosebite cu Lacurile Kelimutu

Care dintre cele 3 lacuri are cea mai fascinantă culoare?

     

Descoperă şi alte lacuri deosebit de frumoase: cele mai interesante lacuri din întreaga lume şi 26 de poze incredibile cu lacurile de crater! Vezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers