13 poze ireale cu Lacurile Kelimutu – GALERIE FOTO

13 poze ireale cu Lacurile Kelimutu – GALERIE FOTO
 
 
 

Lacurile Kelimutu din Indonezia sunt renumite pentru peisajele pe care le creează. Frumuseţea lor este dată de faptul că se află în inima unui munte vulcanic, Kelimutu, deci sunt înconjurate de piscuri abrupte şi de o vegetaţie specifică. La acestea se adaugă faptul că roca vulcanică dă apei culori dintre cele mai faascinante, motiv pentru care cele 3 lacuri par a fi ireale.

Cele trei lacuri de crater au şi denumiri deosebite: Tiwu Nuwa Muri Koo Fai (trad. Lacul Tinerilor şi al Tinerelor), Tiwu Ata Bupu (trad. Lacul Bătrânilor) şi Tiwu Ata Polo (trad. Lacul Vrăjit). Acestea sunt localizate în craterele vulcanului din Insula Flores şi se disting prin culorile fascinante: turcoaz, verde şi roşu.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Cuvintele sunt de prisos când natura ne arată ce poate face de una singură... fără Photoshop! Laughing

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite cu Lacurile Kelimutu

Care dintre cele 3 lacuri are cea mai fascinantă culoare?

     

Descoperă şi alte lacuri deosebit de frumoase: cele mai interesante lacuri din întreaga lume şi 26 de poze incredibile cu lacurile de crater! Vezi lista completă a galeriilor foto!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers