13 plaje neobişnuit de frumoase din lume – GALERIE FOTO

13 plaje neobişnuit de frumoase din lume – GALERIE FOTO
 
 

Atunci când ne gândim la plajele lumii, întotdeauna ne imaginăm fâşii întinse de nisip auriu ce duc spre vastul albastru al mării sau al oceanului, umbreluţe colorate, şezlonguri şi alte asemenea… ei bine, plajele pe care vreau să ţi le arăt în galeria foto au o altfel de frumuseţe şi nu se aseamănă cu nimic din ce ai văzut până acum!

De la nisipul care nu e tocmai nisip, ci e piatră sau chiar sticlă, la plaje ascunse de ochii lumii, cu cele mai bizare forme şi aşa mai departe, fiecare dintre plajele care urmează în galeria foto este unică în felul ei. Numai bine şi mai multe motive să alegi o destinaţie de vacanţă nouă şi neobişnuită pentru următoarea vacanţă de varăCool

Poze deosebite cu plaje neobişnuite

Pe care dintre aceste plaje neobişnuite ţi-ar plăcea să petreci următoarea vacanţă?

    

Vrei să descoperi şi mai multe plaje frumoase? Atunci citeşte şi despre: 5 dintre cele mai frumoase plaje mediteraneene, 6 cele mai frumoase plaje roz din lume şi 6 destinaţii exotice cu plaje de top!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers