13 plaje neobişnuit de frumoase din lume – GALERIE FOTO

13 plaje neobişnuit de frumoase din lume – GALERIE FOTO
 
 
 

Atunci când ne gândim la plajele lumii, întotdeauna ne imaginăm fâşii întinse de nisip auriu ce duc spre vastul albastru al mării sau al oceanului, umbreluţe colorate, şezlonguri şi alte asemenea… ei bine, plajele pe care vreau să ţi le arăt în galeria foto au o altfel de frumuseţe şi nu se aseamănă cu nimic din ce ai văzut până acum!

De la nisipul care nu e tocmai nisip, ci e piatră sau chiar sticlă, la plaje ascunse de ochii lumii, cu cele mai bizare forme şi aşa mai departe, fiecare dintre plajele care urmează în galeria foto este unică în felul ei. Numai bine şi mai multe motive să alegi o destinaţie de vacanţă nouă şi neobişnuită pentru următoarea vacanţă de varăCool

Poze deosebite cu plaje neobişnuite

Pe care dintre aceste plaje neobişnuite ţi-ar plăcea să petreci următoarea vacanţă?

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

    

Vrei să descoperi şi mai multe plaje frumoase? Atunci citeşte şi despre: 5 dintre cele mai frumoase plaje mediteraneene, 6 cele mai frumoase plaje roz din lume şi 6 destinaţii exotice cu plaje de top!

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.