13 peşteri pe care trebuie să le vizitezi - galerie foto

13 peşteri pe care trebuie să le vizitezi - galerie foto
 
 
 

Nu trebuie să fii speolog pentru a te aventura într-o peşteră! Mie cel puţin îmi place la nebunie să mă aventurez în asemenea locuri, unde au fost descoperite cele mai vechi urme ale trecutului, unde formaţiuni, ca stalactitele şi stalagmitele duc o viaţă milenară, fără să fie deranjate de nimeni şi fără să le înţeleagă nimeni, şi unde până şi liliecii stau cuminţi şi te privesc... cu capul în jos, evident. Dacă şi ţie îţi plac astfel de aventuri, atunci această galerie foto cu poze deosebite cu peşteri din întreaga lume este pentru tine!

De la peşterile din cele mai îndepărtate locuri ale lumii, până la cele de pe continentul european, ai o mulţime de astfel de destinaţii interesante din care să alegi pentru următoare ta vacanţă. Indiferent de opţiune, pregăteşte-te să rămâi cu gura căscată în faţa acestor minuni ale naturii!

Dacă îţi plac peşterile, atunci trebuie să le descoperi şi pe cele ceva mai aproape de casă, adică din România, cum ar fi: peşterile din Munţii ApuseniPeştera Urşilor sau Peştera Muierilor.

Poze deosebite cu peşteri pe care trebuie să le vezi

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.