12 site-uri utile pentru vacanțele tale

12 site-uri utile pentru vacanțele tale
 
 

Pentru noi, pasionații de travel, există o multitudine de site-uri și aplicații speciale, care ne ajută să avem o experiență de călătorie cât mai pe gustul nostru. Putem găsi foarte ușor cele mai bune oferte de transport, cele mai potrivite propuneri de cazare și idei de activități, toate adunate de comunități de călători.  În momentul în care ajungem la destinație, deja ştim unde vrem să mâncam, ce vrem să vizităm și ce are orașul de oferit în mod specific, având posibilitatea de a ne documenta direct de acasă.

Spotted By Locals

Spotted By Locals

Spotted By Locals ne îndeamnă să vizităm orașele noi, înarmați cu toate cunoștințele necesare.  Site-ul este un set de ghiduri turistice create de localnicii a 58 de orașe ale lumii. Cum ar fi să vezi o destinație turistică prin ochii localnicilor?

Trover

Trover

Trover este un site care te lasă să explorezi și să încarci poze din călătoriile tale, împreună cu scurte impresii și păreri. Site-ul este o combinație dintre Pinterest, Instagram și Trip Advisor, foarte popular în domeniul travel.

Peek

Peek

Peek îți permite să rezervi diverse activități în cele mai mari orașe din lume, la spectacole, tururi ale orașului și obiectivelor turistice, muzee, acțiuni outdoor, locuri de distracție și multe altele. Deși numărul orașelor disponibile este mic, aceasta este o oportunitate grozavă să-ți programezi un itinerariu, într-un oraș străin, direct de acasă.

Triposo

Triposo

Triposo este un ghid turistic complex îți oferă sugestii de obiective turistice, localuri, activități, cazare și multe altele. Tot ce trebuie să faci este să introduci numele destinației tale în site-ul Triposo și vei primi recomandări din orașul pe care îl vizitezi.

Travellr

Travellr

Travellr îți oferă sfaturi specifice, oferite de călători experimentați. Cu acest site poți găsi ușor sugestii referitoare la locuri de luat masa, cele mai ieftine mijloace de transport, cele mai bune hoteluri și orice altceva ai avea nevoie.

Foodspotting

Foodspotting

Foodspotting va fi noul site preferat al gurmanzilor. Tot ce trebuie să faci este să introduci pe site regiunea în care te afli și un fel de mâncare, iar Foodspotting îți va găsi localurile din jur care au deliciile dorite de tine, plus comentariile-urile clienților. Cine are poftă de supă de roșii?

Triptease

Triptease

Triptease promite să găsească cele mai bune itinerarii, prețuri de cazare și transport, precum și sugestii de travel, într-o combinație de sfaturi oferite de specialiști și păreri ale comunității. Un site perfect pentru găsirea celor mai bune oferte de călătorie.

Homestay

Homestay

Homestay te ajută să închiriezi camere în casele localnicilor din orașele unde călătorești. Pentru a înțelege mai bine cultura locală, acest site îți oferă posibilitatea unică de a contacta familii din anumite regiuni care te invită să îți petreci vacanța la ei acasă.

Skiplagged

Skiplagged

Skiplagged te ajută să găsești bilete ieftine de avion și oportunități de transport. Site-ul îți oferă idei de cum poți obține cele mai mici prețuri pentru biletele tale de avion către destinația ta de vacanță.

Rome2Rio

Rome2Rio

Înainte de a călători spre un oraș anume, intră pe Rome2Rio, site care calculează exact cât timp vei face până la destinație și care sunt opțiunile de transport, rutele și oportunitățiile de călătorie. Astfel, vei știi exact cum să ajungi oriunde în lume.

Jet Lag Rooster

Jet Lag Rooster

Dacă traversezi mai multe fusuri orare, Jet Lag Rooster este site-ul de care ai nevoie. El îți va crea un plan personalizat de somn care te va ajuta să minimizezi efectele diferenței de fus orar. Un site perfect pentru vacanțele în locuri îndepărtate.

Black Tomato

Black Tomato

Black Tomato îți permite să selectezi opțiuni specifice călătoriei tale, pentru ca tu să ai o expriență de neuitat. Site-ul îți oferă idei și sugesti speciale de călătorie pentru a găsi destinația ideală.

Tu ce site-uri de travel ai folosit până acum?

   

Descoperă şi mai multe siteuri perfecte pentru vacanţele tale: 7 bloguri de călătorii pe care să le urmăreşti în 2015 şi 11 site-uri de unde să îţi rezervi singur cazare pentru vacanţă!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers