12 poze ireale din Hong Kong

12 poze ireale din Hong Kong
 
 

Hong Kong face parte din orașele asiatice care au cunoscut o dezvoltare arhitecturală impresionantă. Dacă ne uităm la panoramele și fotografiile urbane realizate de Jens Fersterra, vedem imediat că Hong Kong este un oraș impresionant pe timp de zi, dar și mai spectaculos pe timp de noapte. Nu știu cum vă imaginați voi acest oraș când cineva vă spune despre Hong Kong, dar eu cu siguranță mi-am schimbat imaginea tradițională chinezească pe care o vedeam cu un loc modern și strălucitor, pe care aș vrea să-l vizitez într-o zi!

Ce nu știai despre Hong Kong

  • Dacă credeai că numai clădirile sunt impresionante, trebuie să știi că și mașinile sunt pe măsură, pentru că în Hong Kong există mai multe Rolls Royce-uri decât în orice alt oraș din lume.
  • Orașul Hong Kong este orașul cu cel mai mare IQ al populației din lume.
  • Hong Kong-ul este orașul cu cei mai mulți zgârie-nori din lume – 8 000 de clădiri de peste 14 etaje – de două ori mai mulți decât orașul clasat pe a doua poziție în acest top: New York.
  • Cu toate că zgârie-norii și clădirile amețitor de înalte din Hong Kong sunt realizate după principii arhitecturale moderne, toate respectă și tradiția Feng Shui.
  • Hong Kong-ul este unul dintre orașele cu cele mai multe restaurante și baruri pe cap de locuitori (aproximativ 1 restaurant la 600 de persoane).

12 poze ireale din Hong Kong

   

Vrei să descoperi și alte orașe deosebite din lume? Atunci citește și despre: farmecul Havanei, fețele Shanghai-ului și Dubai așa cum nu l-ai mai văzut!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers