12 poze ireale din Hong Kong

12 poze ireale din Hong Kong
 
 
 

Hong Kong face parte din orașele asiatice care au cunoscut o dezvoltare arhitecturală impresionantă. Dacă ne uităm la panoramele și fotografiile urbane realizate de Jens Fersterra, vedem imediat că Hong Kong este un oraș impresionant pe timp de zi, dar și mai spectaculos pe timp de noapte. Nu știu cum vă imaginați voi acest oraș când cineva vă spune despre Hong Kong, dar eu cu siguranță mi-am schimbat imaginea tradițională chinezească pe care o vedeam cu un loc modern și strălucitor, pe care aș vrea să-l vizitez într-o zi!

Ce nu știai despre Hong Kong

  • Dacă credeai că numai clădirile sunt impresionante, trebuie să știi că și mașinile sunt pe măsură, pentru că în Hong Kong există mai multe Rolls Royce-uri decât în orice alt oraș din lume.
  • Orașul Hong Kong este orașul cu cel mai mare IQ al populației din lume.
  • Hong Kong-ul este orașul cu cei mai mulți zgârie-nori din lume – 8 000 de clădiri de peste 14 etaje – de două ori mai mulți decât orașul clasat pe a doua poziție în acest top: New York.
  • Cu toate că zgârie-norii și clădirile amețitor de înalte din Hong Kong sunt realizate după principii arhitecturale moderne, toate respectă și tradiția Feng Shui.
  • Hong Kong-ul este unul dintre orașele cu cele mai multe restaurante și baruri pe cap de locuitori (aproximativ 1 restaurant la 600 de persoane).

12 poze ireale din Hong Kong

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »
Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »

   

Vrei să descoperi și alte orașe deosebite din lume? Atunci citește și despre: farmecul Havanei, fețele Shanghai-ului și Dubai așa cum nu l-ai mai văzut!

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.