12 poze din vârful Aiguille du Midi, Franţa - galerie foto

12 poze din vârful Aiguille du Midi, Franţa - galerie foto
 
 

Vârful Aiguille du Midi din Franţa este cel mai înalt vârf din Mont Blanc. Dacă ne urmăreşti, ştii deja cu siguranţă că tot aici se află Aiguille du Midi Skywalk, un loc spectaculos, în care turiştii pot păşi “în gol” la peste 4000m altitudine.

În afara de acesta, construit special pentru cei fără rău de înălţime, vârful oferă o mulţime de peisaje care îţi taie respiraţia, indiferent de locul în care te afli şi indiferent de direcţia în care priveşti! De sus în jos, de la stânga la dreapta şi invers, Aguille du Midi este locul în care iarna este o încântare vizuală... şi fotografică Laughing după cum ne demonstrează şi imaginile realizate de Jakub Polomski.

Poze deosebite din vârful Aiguille du Midi, Franţa

Ce poate fi mai încântător decât o astfel de privelişte?

Aiguille du Midi

 

   

Te pasionează peisajele montane spectaculoase? Atunci trebuie să vezi şi pozele deosebite cu frumuseţile Alpilor, cu o cabană unică din Alpi şi cu cele 5 destinaţii din Austria unde poţi schia 6 luni pe an


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers