11 site-uri de unde să îţi rezervi singur cazare pentru vacanţă

11 site-uri de unde să îţi rezervi singur cazare pentru vacanţă
 
 
 

Atunci când îţi alegi destinaţia pentru următoarea vacanţă, cazarea este cel mai mare hop de care trebuie să treci! Desigur, vei dori ceva central, care să fie aproape de obiectivele turistice pe care doreşti să le vizitezi, dar şi ceva drăguţ, comod, curat şi accesibil ca preţ. Cu atât de multe criterii, nu este de mirare că rezervarea cazării este întotdeauna o bătaie de cap. Norocul nostru este că acum avem o mulţime de instrumente online cu ajutorul cărora să evaluăm posibilităţile de cazare şi să facem cea mai bună alegere, fără a lăsa o agenţie să aleagă pentru noi!

Iată aşadar care sunt site-urile de unde poţi să-ţi rezervi singur cazarea pentru vacanţă:

airbnb.com

airbnb.com

airbnb.com a fost fondat în 2008 şi este website-ul care ajută turişti şi localnici din întreaga lume. Platforma acoperă cazarea în peste 190 de ţări şi oferă localnicilor posibilitatea de a lista cazări în regim propriu. Astfel, turiştii pot închiria direct de la gazde cazarea, de la un apartament pentru o noapte, la un castel pentru o săptămână sau o vilă pentru o lună, aşa cum spune şi website-ul lor! Smile

booking.com

booking.com

booking.com este probabil unul dintre cele mai cunoscute website-uri pentru rezervarea directă a cazării. Acesta îţi oferă posibilitatea de a rezerva cazarea şi în funcţie de destinaţii tematice, împărţite pe categorii precum shopping, gastronomie, plajă, natură, monumente, istorie şi multe altele. În plus, îţi poţi face cont pe site pentru a primi cele mai mici preţuri pentru destinaţiile alese de tine.

trivago.com

trivago.com

trivago.com este site-ul care promite că îţi aduce toate ofertele la un loc. Informaţia colectată provine de pe 206 alte website-uri de rezervări online, astfel încât să poţi beneficia de cel mai bun preţ pentru destinaţia aleasă şi pentru hotelul, pensiunea sau vila unde doreşti să te cazezi.

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »

agoda.com

agoda.com

agoda.com îţi oferă posibilitatea să cauţi cazare în peste 500 000 hoteluri, vile, apartamente şi nu numai în toată lumea. Cele mai bune şi mai multe oferte de care te vei bucura aici sunt cele pentru Asia, deoarece compania are cele mai multe locaţii pe acest continent, în destinaţii precum Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo sau Hong Kong.

expedia.com

expedia.com

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

expedia.com este website-ul de unde îţi poţi rezerva cazarea şi nu numai. Poţi alege ce fel de servicii ai nevoie de la început, fie că e vorba de pachete complete de vacanţă, fie că e vorba numai de cazare sau de alte servicii. În plus, poţi afla şi care sunt principalele obiective turistice dintr-o anumită destinaţie şi ce poţi face în locul în care ţi-ai ales cazarea.

kayak.com

kayak.com

kayak.com este una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de Android şi iOS pentru cei care iubesc călătoriile. Tot ce  trebuie să faci este să introduci perioada vacanţei şi destinaţia pe care ţi-o doreşti şi vei primi imediat informaţii despre cele mai bune oferte de cazare, dar şi despre cele mai ieftine zboruri sau rent-a-car.

momondo.ro

momondo.ro

momondo.ro este un motor de căutare gratuit şi independent dedicat turismului în întreaga lume. Cei care îşi doresc o vacanţă pot folosi site-ul pentru a compara obiectiv sute de oferte de pe mapamond, de la bilete de avion, la cazare şi nu numai. În plus, site-ul se laudă cu garanţia celui mai bun preţ online, aşa că, dacă găseşti o ofertă mai bună în altă parte, momondo îţi plăteşte diferenţa de preţ!

tripadvisor.com

tripadvisor.com

tripadvisor.com este un alt website dedicat vacanţelor tale, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pe lângă faptul că poţi rezerva direct şi imediat cazarea în destinaţia aleasă de tine, poţi afla o mulţime de informaţii despre aceasta direct de la cei care au fost acolo. Review-urile şi notele acordate de alţi turişti te vor ajuta să-ţi faci o idee asupra hotelurilor pe care să le alegi sau pe care să le eviţi.

priceline.com

priceline.com

priceline.com este aplicaţia pe care o poţi folosi atât pentru cazare, cât şi pentru zborurile cu avionul. Ce oferă interesant aceast site este Name your own price pentru hoteluri şi bilete de avion. Acest lucru înseamnă că site-ul funcţionează ca un intermediar între tine şi hoteluri. Tu propui preţul şi apoi negociezi pentru camerele rămase neocupate, dar pe care hotelierii sigur vor să le ocupe cât mai repede.

lastminute.com

lastminute.com

lastminute.com este site-ul dedicat complet ofertelor last minute. Dacă ai câteva zile libere în următoarea perioadă sau pur şi simplu ai nevoie urgent de o vacanţă, atunci acesta este locul în care vei găsi cele mai bune oferte de cazare, dar şi pentru celelalte servicii de turism.

bookingbuddy.com

bookingbuddy.com

bookingbuddy.com este partenerul tău în rezervarea cazării de vacanţă. Cu ce se laudă site-ul? Ei bine, nu percepe niciun fel de taxă de rezervare, îţi oferă şi posibilităţi de cazare last minute, ai garanţia celui mai bun preţ şi tarife comparate de pe cele mai bune site-uri de travel. În plus, dacă alegi un pachet cu zbor plus cazare, economiseşti până la 30% din costul total al vacanţei.

Spor la rezervări! Laughing

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.